Τα 10 καλύτερα gadgets του 2011

Όπως τα παρουσίασε το Time Magazine

Το Time Magazine δημοσίευσε τη λίστα «The Top 10 Everything of 2010» στην οποία το Apple iPad επιλέχθηκε ως το καλύτερο gadget της χρονιάς. Τα άλλα 3 προϊόντα της Apple στο Top 10 είναι: το 11" MacBook Air (3η θέση), το iPhone 4(6η θέση) και η Apple TV(7η θέση).




1.Apple iPad

Ο πρωτοποριακός δορυφόρος HTS εξασφαλίζει χωρητικότητα- ρεκόρ

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκτόξευση του πυραύλου Proton Breeze M της ILS, ο οποίος μεταφέρει στο διάστημα τον δορυφόρο KA-SAT της Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL).





«Δασκάλες» χωρίς ψυχή



Κινούνται με ροδάκια μέσα στην τάξη, διαβάζουν βιβλία, λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής, τραγουδάνε, παίζουν με τα παιδιά και διδάσκουν αγγλικά. Θα μπορούσαν να ήταν οι ιδανικές δασκάλες, εάν είχαν η ψυχή τους δεν ήταν κατασκευασμένη από μέταλλο.




Το μέλλον είναι εδώ!

              

ΔΕΙΤΕ: Τις τεχνολογικές εξελίξεις της επόμενης πενταετίας(video)

Όπως συνηθίζουν στα τέλη κάθε χρονιάς, ερευνητές της IBM κοίταξαν την κρυστάλλινη σφαίρα τους για να προβλέψουν τις πέντε σημαντικότερες τεχνολογικές εξελίξεις στην καθημερινή ζωή για την επόμενη πενταετία. Μπαταρίες αέρος και κινητά τηλέφωνα που προβάλλουν ολογραφίες είναι ίσως οι εντυπωσιακότερες από τις επερχόμενες καινοτομίες.      


iPad 2 σε 3 διαφορετικές εκδόσεις για το 2011


iPad 2 σε 3 διαφορετικές εκδόσεις για το 2011
Ετοιμαστείτε για το νέο iPad 2, ο καιρός πλησιάζει και η Apple φαίνεται να είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή στο τέλος Ιανουαρίου 2010 και πωλήσεις προς το τέλος Φεβρουαρίου. Αυτοί που υποτίθεται ότι γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή του νέου iPad 2 υποστηρίζουν ότι το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικές εκδοχές που θα περιέχουν WiFi, UMTS και CDMA. Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι η Apple θέλει να γεμίσει τον πλανήτη Γη με iPad και θα χρησιμοποιήσει τα ηλεκτρονικά εκείνη που μιλάνε στα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας του κόσμου που χρησιμοποιούν το GSM ή το CDMA. Απλά πράγματα, ξεκάθαρη στρατηγική και φυσικά διάθεση για παγκόσμια κυριαρχία στην αγορά των tablets. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκτός από το WiFi, UMTS και CDMA το νέο iPad 2 θα έχει βελτιωμένη οθόνη με λιγότερες αντανακλάσεις ώστε το iPad 2 να μπορεί να ανταγωνιστεί το Kindle στην ανάγνωση βιβλίων. Μέχρι να τα δούμε όλα αυτά και να μάθουμε το κόστος, τις διαστάσεις και την επίσημη ημερομηνία διάθεση του iPad 2 από τα χείλη του Steve Jobs, θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το μαγικό iPad πρώτη γενιάς. Μετά, ο κόσμος θα γεμίσει με περίπου 40 εκατομμύρια νέα iPad 2 μέσα στο 2011
newsbeast.gr.


Το νέο Kindle είναι το best seller όλων των εποχών στις πωλήσεις του Amazon


Το νέο Kindle είναι το best seller όλων των εποχών στις πωλήσεις του Amazon
Όσα χρόνια υπάρχει το Amazon σε όλο τον κόσμο, έχει καταφέρει να πουλήσει πολλά σε πάρα πολλούς. Είναι όμως το Kindle 3ης γενιάς που έχει πουλήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και μάλιστα σε όλο τον κόσμο. Οι πωλήσεις του νέου Kindle πάνε τόσο καλά ώστε το Amazon να καταγράφει νούμερα καλύτερα και από τον Harry Potter and the Deathly Hallows. Αν αυτό δεν είναι τρομερό κατόρθωμα για τον Jeff Bezos και την ομάδα του, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί μεγαλύτερη επιτυχία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πληροφορία που μοιράζεται το Amazon και αναφέρει ότι όσοι αγόρασαν το Kindle χρησιμοποιούν και tablets αλλά για άλλες δουλειές. Το Kindle είναι η συσκευή που προτιμούν για ανάγνωση βιβλίων.

World of Warcraft χωρίς πληκτρολόγιο, μόνο με Kinect και FAAST

World of Warcraft χωρίς πληκτρολόγιο, μόνο με Kinect και FAAST
Ένα βήμα μπροστά από το Kinect hack για την νοηματική γλώσσα, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία και παρόμοιο software, με την βοήθεια του Flexible Action and Articulated Skeleton Toolkit (FAAST) και φυσικά του OpenNI framework, κάποιοι είναι σε θέση να παίζουν World of Warcraft χωρίς πληκτρολόγιο

WikiLeaks όλα στην φόρα!

WikiLeaks καλείται ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΜΕ ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Τον ιστότοπο του οργανισμού, ο οποίος και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006, διαχειρίζεται η «The Sunshine Press».(δείτε Link από το επίσημο site)


3D Sex Games στο XBOX Kinect! Πιάστε άφοβα..!



Το εικονικό σεξ είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν πολλοί όταν πρωτοείδαν το Xbox Κinect. Θεωρητικά οι δυνατότητες της συσκευής προσφέρονται για μια τέτοιου είδους «εφαρμογή» και πλέον κάτι τέτοιο κοντεύει να γίνει πραγματικότητα. Δείτε παρακάτω το πρώτο sex tech demo του Κinect, το οποίο βέβαια περιορίζεται στο… χάιδεμα.....   ΔΕΙΤΕ BINTEO:

PSP 2: επιφάνεια αφής και μεγαλύτερη, HD οθόνη;

Πληροφορίες που έλαβε το γνωστό gaming site Kotaku αναφέρουν πως το PSP 2 όντως έχει μια επιφάνεια αφής στο πίσω τμήμα του, όπως έλεγαν οι φήμες που είχαν “παίξει” αρκετά στο παρελθόν. Από ό,τι φαίνεται όμως, δεν πρόκειται για μια επιφάνεια που λειτουργεί ως αυτόνομα πλήκτρα, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα μεγάλο trackpad όπως αυτά των laptops.




Τα καλύτερα gadgets του CEATEC JAPAN

Η Ceatec, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ιαπωνία, προσέλκυσε πάνω από 196.000 επισκέπτες οι οποία είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα καλύτερα προϊόντα της ηλεκτρονικής βιομηχανίας. Μέσα σε αυτά ήταν και νέες πρότυπες συσκευές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.
Ένα προϊόν που κατέπληξε το κοινό ήταν το μονόκυκλο ρομπότ της Murata Manufacturing, καθώς και αυτά της Nissan. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν, επίσης, πολλές υπέρλεπτες τηλεοράσεις, το νέο αναβαθμισμένο DS Lite της Nintedo, DSi και πολλά άλλα.

TRON: Legacy. Tο μηχανάκι Tron τώρα διαθέσιμο!

Αυτή η ταινία πλέον φαντάζει με κοσμοϊστορικό γεγονός με την έκταση που έχει πάρει το θέμα. Από τον Ιούλιο στο tsimpountiii την είχαμε στις 5 πιο αναμενόμενες ταινίες.
Μετά ήρθε το επόμενο trailer της ταινίας και ο κόσμος κουνήθηκε συθέμελα υπό τους ήχους των μεγάλων Daft Punk που τα σπάσανε στο soundtrack του δεύτερου trailer με Daft Punk με το κομμάτι Derezzed.


Η ευρωπαϊκή άνοδος του Mobile TV

Ο ρυθμός ανάπτυξης αγγίζει το 60%

Τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρώπη, στον τομέα της συνδρομητικής παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών, εμφανίζουν οι πλατφόρμες παροχής τηλεόρασης Mobile TV, ενώ από την άλλη οι καλωδιακές πλατφόρμες έχουν τη μεγαλύτερη διείσδυση.




Τα διαστημικά ταξί της Virgin Galactic

ΔΕΙΤΕ: Γράφημα του Reuters

Η Virgin Galactic είναι μία από τις εταιρείες που εξελίσσουν τις ιδιωτικές διαστημικές πτήσεις. Οι διαστημικές πτήσεις είναι τομέας ταχύτατα αναπτυσσόμενος.







Ένα ρομπότ στις υπηρεσίες σας

ΔΕΙΤΕ: Το σέρβις των ρομπότ σε εστιατόριο

Ένα πρωτότυπο εστιατόριο που είναι φημισμένο όχι τόσο για το φαγητό του αλλά για το… διαφορετικό προσωπικό του, προσελκύει τους θαμώνες στην πόλη Shandong της Κίνας.





Elliptic Labs για 3D interface χειρισμού

ΔΕΙΤΕ: Ο χρήστης κάνει συγκεκριμένες κινήσεις πάνω σε αόρατα κουμπιά

Ξαφνικά οι οθόνες αφής έγιναν τόσο ξεπερασμένες που η λύση της Elliptic Labs μοιάζει εδώ και τώρα και στο μέλλον.






Αναγνώριση προσώπου και εικόνας

Το μέλλον της ιαπωνικής διαφήμισης

Το Τόκιο είναι η πιο «επιβαρυμένη» με διαφημίσεις πόλη στον πλανήτη. Ο αγώνας μεταξύ των διαφημιστών για την προσέλκυση του πελάτη είναι ανηλεής, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν πραγματικό «βομβαρδισμό» των κατοίκων της πόλης με διαφημίσεις.




Nexus S με οθόνη 42” σε κανονική λειτουργία

ΔΕΙΤΕ: Το εντυπωσιακό βίντεο





Η Google ξάφνιασε πολύ κόσμο σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Best Buy στο San Carlos της Καλιφόρνια, καθώς έστησε ένα τεράστιο Nexus S με οθόνη 42” το οποίο λειτουργεί κανονικά!

Power Edition της MSI Radeon HD 6850 Cyclone

Μια ημέρα πριν τα Χριστούγεννα, η MSI παρουσίασε μια ειδική Power Edition της AMD Radeon HD 6850. Εκτός από τα εξέχουσα χαρακτηριστικά της για overclocking, η κάρτα εντυπωσιάζει με τον ήσυχο Cyclone ανεμιστήρα των 90mm που ενσωματώνει.







Ο πιο λεπτός… σκληρός δίσκος



ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από τον Travelstar Z5K500

Από τις αρχές Δεκεμβρίου κυκλοφορεί στην αγορά ο πιο λεπτός σκληρός δίσκος της αγοράς από την εταιρεία Hitachi.



Η Samsung κοντεύει πωλήσεις 10 εκατομμυρίων Galaxy S


Η Samsung κοντεύει πωλήσεις 10 εκατομμυρίων Galaxy S
Μπορεί η Samsung να πούλησε 1 εκατομμύριο Galaxy S στην Αμερική τις πρώτες 45 ημέρες κυκλοφορίας του κινητού, οι Κορεάτες όμως έχουν υψηλότερους στόχους. Με 2 εκατομμύρια Galaxy S στα χέρια των συμπολιτών, η Samsung έσπασε κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις στην Κορέα και βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακρυά από τον στόχο των 10 εκατομμυρίων Galaxy S μέχρι το τέλος του 2010. Προς το παρόν έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο περί τα 9.3 εκατομμύρια Galaxy S αλλά δεδομένων στων εορταστικών προσφορών η Samsung ελπίζει να πιάσει τον στόχο. Δεν είναι και λίγα 10 εκατομμύρια τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο, σχεδόν σαν όλοι οι Έλληνες να κρατάνε ένα Samsung Galaxy S στα χέρια τους.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το Google επέλεξε την Samsung και το Galaxy S ως το μοντέλο αναφοράς για να δημιουργήσουν το Google Nexus S.




AR.Drone client για Nokia N900, με Qt και Qt quick γιατί απλά μπορεί
Το AR.Drone για πολλούς είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι. Για όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με την τεχνολογία, πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο με χαρακτηριστικά που σαν παιδιά δεν φανταζόμασταν ποτέ. Για αρχή, χρησιμοποιώντας τέσσερις έλικες, μερικά accelerometer και γυροσκόπια καταφέρνει να ισορροπεί χωρίς να εξαρτάται από τον χρήστη. Χειριστήριο δεν έχει, μιας και για τον χειρισμό του βασίζεται στο smartphone



Angry Birds 1.5.0 με 15 νέα επίπεδα και νέο golden egg, για iPhone φυσικά

Angry Birds 1.5.0 με 15 νέα επίπεδα και νέο golden egg, για iPhone φυσικά
Στο τέλος της ημέρας το νέο update για το Angry Birds που που πλέον φτάνει στην έκδοση 1.5.0 έρχεται να προσθέσει 15 νέα επίπεδα, νέο golden egg, νέο theme στο frontier badlands και το mighty eagle για να περνάτε πίστες ακόμα και αν έχετε κολλήσει. Θα το βρείτε στο App Store της γειτονιάς δωρεάν εννοείται.

Το Avatar η πιο πειρατευμένη ταινία του 2010

Δέχτηκε θετικά σχόλια, μέτριες-προς-καλές κριτικές (κάτι… καλό «για το είδος του») και λατρεύτηκε από τον κόσμο, ενώ αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή… διαφήμιση για τη βιωσιμότητα των 3D ταινιών. Και τώρα, το Avatar χαίρει άλλης μιας «αναγνώρισης», ως… η πιο πειρατευμένη ταινία του 2010!







Έρχονται τα Galapagos... της Sharp

Sharp, Samsung και Sony μπαίνουν δυναμικά στο χώρο των e-readers

Μετά την επιτυχημένη πορεία της ταμπλέτας Galapagos στην Ιαπωνία και την ανακοίνωση για την κυκλοφορία στις ΗΠΑ, η ιαπωνική Sharp Corporation ετοιμάζεται να φέρει τα Galapagos (όχι τα νησιά, ούτε τα παράξενα ζώα) tablets στην Ευρώπη και στην Κίνα.


Φυσικά με αυτή την κίνηση ο ιαπωνικός κολοσσός θέλει να μπει στο μάτι της Apple (iPad) και της Amazon (Kindle).

Προφανώς μετά από τέτοιες κινήσεις στο χώρο των e-readers δε θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς οι Sony και Samsung. Οι συγκεκριμένες εταιρίες θέλουν να λανσάρουν e - readers μέσω των οποίων ο χρήστης όχι μόνο θα διαβάζει εφημερίδες, αλλά και περιοδικά, e-books και θα αναπαράγει αρχεία ήχου και εικόνας.

Όσον αφορά τις τιμές το Galapagos στην Ιαπωνία κοστίζουν 490 ευρώ.

Έτοιμες οι πρώτες 3D τηλεοράσεις χωρίς γυαλιά

ΔΕΙΤΕ: Τα πρωτοποριακά μοντέλα τις Toshiba

Η Toshiba λανσάρει την Τετάρτη στην ιαπωνική αγορά τον «πρώτο στον κόσμο» τηλεοπτικό δέκτη που προβάλλει τρισδιάστατη εικόνα χωρίς να απαιτεί τη χρήση ειδικών γυαλιών. Ένα δεύτερο, λίγο μεγαλύτερο μοντέλο αναμένεται το Σάββατο.






Μέθοδος για κατασκευή chip στα 9nm, ο Moore χαμογελάει πονηρά


Μέθοδος για κατασκευή chip στα 9nm, ο Moore χαμογελάει πονηρά
H Intel ετοιμάζει τους νέους Core i5-2300, Core i5-2400, Core i7-2600 στα 32nm ενώ την ίδια ώρα κάποια κατάφεραν το απίστευτο, να κατασκευάσουν chip στα 9nm. Η τεχνική απέχει χρόνια από την εμπορική της εφαρμογή και διάθεση σε πραγματικά προϊόντα όπως επεξεργαστές και μνήμες, δίνει όμως ελπίδα για το μέλλον που θέλει τον νόμο του Moore να αντέχει ακόμα. Το όριο στην κατασκευή των chip φαίνεται ότι ήταν τα 20nm, κλίμακα κάτω από την οποία οι κατασκευαστές δεν μπορούσα να τα βγάλουν πέρα γιατί η “κλασσική Φυσική” δεν υπάκουε. Αν πραγματικά η ομάδα του Chia-hua από το National Nano Device Laboratories της Taiwan έχει βρει όντως την λύση για την κατασκευή chip στα 9nm, σε μερικά χρόνια ο Core i7-2600 θα είναι παιχνιδάκι για παιδιά του νηπιαγωγείου.


Intel Sandy Bridge CPU με Core i5-2300, Core i5-2400, Core i7-2600 σύντομα κοντά μας


Intel Sandy Bridge CPU με Core i5-2300, Core i5-2400, Core i7-2600 σύντομα κοντά μας
Να κάνετε χαρούλες αλλά μετά να σοβαρευτείτε γιατί η φωτογραφία είναι από την μακρινή Μαλαισία και οι νέοι Intel Sandy Bridge επεξεργαστές που ακούνε στα ονόματα Core i5-2300, i5-2400, Core i7-2600 μάλλον θα αργήσουν να φτάσουν στην χώρα μας. Το κόστος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή την στιγμή όσο οι επιδόσεις των επεξεργαστών που τρέχουν στα 3.4GHz για τον Core i7-2600, στα 3.1GHz για τον Core i5-2400 και 2.8GHz για τον Core i5-2300. Φυσικά θα χρειαστείτε και τα νέα LGA1155 motherboards. Ετοιμαστείτε λοιπόν για Advanced Vector Extensions (AVX) και Turbo Boost μέχρι τα 3.8GHz όταν με το καλό δούμε τα νέα αυτά επιτεύγματα των 32nm στην Ελλάδα.


1.5 εκατομμύριο Windows Phone 7 κινητά σε 6 εβδομάδες


1.5 εκατομμύριο Windows Phone 7 κινητά σε 6 εβδομάδες
Η Microsoft έκοψε τις ντροπές και αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο τις πωλήσεις των Windows Phone 7 κινητών


Η εξέλιξη των tablet από την Motorola, ο μελλοντικός πόλεμος ξεκίνησε


Η ξέλιξη των tablet από την Motorola, ο μελλοντικός πόλεμος ξεκίνησε
Αφού η Motorola αποφάσισε να κυκλοφορήσει βίντεο με την εξέλιξη των tablets


Το Google αγοράζει κομμάτι της Νέας Υόρκης, το 111 Eighth Avenue


Το Google αγοράζει κομμάτι της Νέας Υόρκης, το 111 Eighth Avenue
Ήταν απλά θέμα χρόνου και τελικά συνέβη. Το Google αγόρασε για 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια


UCIM Camera με 3 x USB για την παρέα που θέλει να βλέπει φωτογραφίες


UCIM Camera με 3 x USB για την παρέα που θέλει να βλέπει φωτογραφίες
Πολλές φωτογραφίες, μεγάλη παρέα, μία κάμερα. Η UCIM Camera είναι εδώ, τουλάχιστον ως



Google TV καθυστερήσεις και νέο software σύντομα


Google TV καθυστερήσεις και νέο software σύντομα
Αν η πηγή των New York Times είναι σωστή, το Google φαίνεται ότι βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καθυστερήσει το μεγάλο πάρτι της CES και να πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για την βελτίωση του Google TV.


Nokia κινητά με Windows Phone 7 λειτουργικό, ιστορίες για αγρίους ξανά και ξανά


Hot!
Nokia κινητά με Windows Phone 7 λειτουργικό, ιστορίες για αγρίους ξανά και ξανά
Ακόμα μια μέρα με ακόμα μια αναφορά – φήμη – πληροφορία για συνομιλίες μεταξύ Νokia και Microsoft για την χρήση Windows Phone 7 σε κάποια μοντέλα κινητών από τους Φινλανδούς. Είναι η τέταρτη ή πέμπτη φορά που ανάλογη φήμη κυκλοφορεί από ανθρώπους που γνωρίζουν πληροφορίες και τα σχετικά. Ειδικά μετά την αλλαγή του CEO και την διαχείριση της ευθύνης από τον Stephen Elop, η συνεργασία σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος κινητών μεταξύ Nokia και Microsoft είναι το αγαπημένο θέμα των παπαγάλων. Φυσικά βοηθάει το γεγονός ότι ο Elop προέρχεται από την Microsoft και οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη σε εφαρμογές και υπηρεσίες για Nokia κινητά με email επικοινωνία στον Microsoft Exchange κλπ. Αυτή την φορά οι φήμες για Windows Phone 7 σε κινητό Νokia ξεκίνησαν από τον γνωστό σε όλους Eldar Murtazin που τελευταία δεν θα πάει πολύ καλά με την Nokia, αποτελεί όμως προσωπικότητα στον χώρος της τεχνολογίας και ιδιαίτερα την αρένα των κινητών τηλεφώνων. Η Nokia αποστρέφεται το Android και τα Windows Phone 7 όπως ο διάολος το λιβάνι και ο Steve Ballmer της Microsoft έχει δηλώσει ότι, εντάξει και η Nokia προσπαθεί… ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον
Αν ποτέ η Nokia ανακοινώσει κινητό με Windows Phone 7 λειτουργικό θα το αγοράζατε; Πώς θα αντιδρούσατε;


Χαμηλή τιμή σοκ 471 ευρώ για το Samsung Galaxy Tab


Χαμηλή τιμή σοκ 471 ευρώ για το Samsung Galaxy Tab
Αν βρείτε στην Αγγλία περάστε μια βόλτα από ένα κατάστημα Comet για να αγοράσετε το Samsung Galaxy Tab στις 399 λίρες Αγγλίας ή 471 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία


LG Optimus One (P500), το μικρό και φθηνό Android 2.2 θαύμα που θέλεις να αποκτήσεις


Hot!
LG Optimus One (P500) hands on
Η LG κατάφερε να δημιουργήσει ένα μικρό θαύμα, να το ονομάσει LG Optimus One (P500) και να το εξοπλίσει με Android 2.2 για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Έβαλαν λίγο γραφικά από S Class UI αλλά διατήρησαν πολλά από τα UI χαρακτηριστικά που έχουν τα Google phones. Πρόταση για την μεσαία τάξη χρηστών που ψάχνουν Android smartphone εδώ και τώρα αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά. Περισσότερο για το το μικρό και φθηνό Android 2.2 θαύμα αμέσως μετά το κλικ, η συνέχεια έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Online βιβλιοπωλείο από τήν Google!

Μετά από συμφωνία Google και ομίλου Mondadori

Συμφωνία μεταξύ του εκδοτικού οίκου Mondadori και του γίγαντα του διαδικτύου Google, βάσει της οποίας ο κατάλογος των τίτλων του ιταλικού εκδοτικού και δημοσιογραφικού ομίλου θα είναι διαθέσιμος παγκοσμίως σε ηλεκτρονική μορφή στο Google Books και το Google eBook, ανακοινώθηκε χθες.




YikeBike το ηλεκτρικό μηχανάκι που τραβάει τα βλέμματα και γίνεται τσάντα




Με τον αέρα του 21ου αιώνα και την τεχνολογία του σήμερα, το YikeBike είναι το ηλεκτρικό μηχανάκι από το μέλλον στο παρόν. Κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να ζυγίζει 10Kg

Η Toshiba παρουσιάζει το πρώτο βασισμένο σε Android tablet FOLIO 100

Η Toshiba ξεκινάει τη διανομή του ολοκαίνουριου tablet FOLIO 100 ανά την Ευρώπη. Η συσκευή, που είναι βασισμένη σε Android device προσφέρει πλούσια εμπειρία διασκέδασης και δίνει πρόσβαση σε μια πλούσια συλλογή εφαρμογών αλλά και υπηρεσιών μέσω του Toshiba Market Place.

Η Sony ανακοινώνει τη δωρεάν αναβάθμιση του firmware για τις DSLR A900 και A850

Η δωρεάν αναβάθμιση του λογισμικού μνήμης (firmware) βελτιώνει την απόκριση κατά τη λήψη και τις δημιουργικές δυνατότητες των DSLR φωτογραφικών μηχανών πλήρους καρέ 35mm, Α900 και Α850 της Sony.

Νέα προηγμένη σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon™ HD 6900

Ενισχυμένη αρχιτεκτονική δεύτερης γενιάς DirectX ® 11, νέα χαρακτηριστικά ποιότητας εικόνας, Τεχνολογία AMD Eyefinity multi-display και 2GB μνήμη γραφικών για παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας

Γιγάντιο τηλεσκόπιο νετρίνων στους πάγους του Νότιου Πόλου


ΔΕΙΤΕ: Την αποστολή Ice Cube

Στην παγωμένη ερημιά του Νότιου Πόλου, Αμερικανοί ερευνητές γιορτάζουν την ολοκλήρωση του IceCube («Παγάκι»), ενός ασυνήθιστου τηλεσκοπίου με συνολικό όγκο ενός κυβικού χιλιομέτρου. Το γιγάντιο, κατεψυγμένο όργανο θα αναζητήσει τώρα τα φευγαλέα νετρίνα, σωματίδια που διαπερνούν τη Γη χωρίς να καταδέχονται να αλληλεπιδράσουν με την ύλη.

...Εσύ είσαι το όπλο! Crysis 2 Be The Weapon

Οι Crytek και EA έδωσαν στη δημοσιότητα ένα καινούργιο trailer για το πολυαναμενόμενο Crysis 2, ονόματι «Be the Weapon». 


Opera 11, το web αλλάζει το ίδιο και ο browser

 




Μετά την beta ακολουθεί η σταθερή έκδοση και αυτό ακριβώς το δρόμο ακολούθησε ο Opera 11 browser.

iGrill, ο iPhone 4 τρόπος για να μαγειρέψεις την μπριζόλα σου μέσω Bluetooth


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host