spykee robot wifi

Ο Spykee θα γίνει η νέα σας μανία!Ο Spykee θα γίνει η νέα σας μανία! Το πιο εξελιγμένο ρομπότ με... κατασκοπευτικές ιδιότητες στις υπηρεσίες σας! Η ιστορία του Spykee είναι απλή. Το 2006 οι κατασκευαστές του αποφάσισαν να προσφέρουν σε ανθρώπους κάθε ηλικίας τη δυνατότητα να φτιάχνουν μόνοι τους το δικό τους wifi κατασκοπευτικό ρομπότ. Για περισσότερο από 1 χρόνο σχεδιαστές, μηχανικοί, κάθε μυαλό της Erector, σχεδίαζε, κατασκεύαζε, βελτίωνε το μοντέλο, μέχρι τη στιγμή που μετά από πολλές απόπειρες, πολλά πρωτότυπα, παρουσίασαν τον Spykee! Το πιο τρελό φουτουριστκό όνειρο κάθε "κολλημένου" με την τεχνολογία! Spykee at your services! O Spykee είναι ένα πρωτοποριακό wifi robot, το οποίο ο καθένας φτιάχνει μόνος του. Χειρίζεται από οποιοδήποτε σημείο της γης και να βρίσκεστε, είτε από το σπίτι μέσω υπολογιστή και ενός wifi σημείου, είτε από μία άλλη χώρα χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας και σύνδεση wifi! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σημείο wifi και μία γρήγορη σύνδεση (upload speed 512 kbps, download speed 2 Mbps το ελάχιστο) σε όποιο σημείο του πλανήτη κι βρεθήκατε! 
gallery_pic

Οι λειτουργίες του Spykee θα εντυπωσιάσουν κάθε δύσπιστο! Κινείται, παρατηρεί, ακούει, μιλάει και καταγράφει δεδομένα. Λειτουργεί σαν: 
  • φωτογραφική μηχανή και webcamera: βγάζει φωτογραφίες και καταγράφει βίντεο,
  • τηλέφωνο VOIP: σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω internet (συμβατό με Skype 3.0 (PC) technology),
  • mp3 reader: μπορείτε να ακούτε τα mp3 κομμάτια σας,
  • συσκευή καταγραφής και επιτήρησης (συναγερμός): εποπτεύει το χώρο σας και καταγράφει εικόνα κι ηχο, ανιχνεύει κινήσεις και ενεργοποιεί ηχητικό συναγερμό ή σας στέλνει φωτογραφία μέσω e-mail. 
 Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τι κάνει η γυναίκα σας ενώ εσείς βρίσκεστε σε bussiness trip στη Νέα Υόρκη, πως συμπεριφέρεται η νταντά στο αγγελούδι σας ενώ εσείς βρίσκεστε στη δουλειά, αν η μαμά σας κατασκοπεύει στο δωμάτιο σας ενώ εσείς είστε στο πανεπιστήμιο κι ούτω κάθε εξής! Ο Spykee εκτελεί το καθήκον του αθόρυβα, προσεκτικά κι αγόγγυστα σαν αυθεντικός James Bond!  
 gallery_pic
Όταν ο Spykee χρειαστεί μία ανάπαυλα από τα κατασκοπευτικά του καθήκοντα και απαιτεί φόρτιση, κατευθύνεται μόνος του στη βάση φόρτισης, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση!

Ο Spykee αποτελείται από διάφορα συναρμολογούμενα κομμάτια, τα οποία ακολουθώντας τις οδηγίες συναρμολόγησης σαν επιτρέπουν να του δώσετε τη μορφή που θέλετε: κλασσικό ρομπότ, σκορπιό ή σεληνάκατο! Μικροφωνο, βιντεοκάμερα, οπτικές ίνες, ηχεία φώτα, κάθε τεχνολογική εξέλιξη επιστρατεύτηκε για να σας εντυπωσιάσει!

gallery_picΗ εγκατάσταση του Spykee είναι επίσης απλή αρκεί να ακολουθήσετε βήμα βήμα τις οδηγίες. Δώστε του τη μορφή που επιθυμείτε, επιλέγοντας ανάμεσα στις 3 παραπάνω. Κατεβάστε το manual στο pc σας (windows ή mac), κατεβάστε τη Spykee interface (windows ή mac) κι ακολουθήστε τις οδηγίες.

Φυσικά, μην αμελήσετε να εγγραφείτε στην Spykee Community, αφενός για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο απίστευτο αυτο τεχνολογικό δημιούργημα, αφετέρου όμως για να είστε πάντα σε θέση να ελέγχετε τον Spykee από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να βρίσκεστε! gallery_picΟ Spykee θα σας γίνει απαραίτητος... Και για όλους εσάς που είστε ακόμη δύσπιστοι, απλά αναρωτηθείτε: Ποιος δεν θα ήθελε ένα εκπληκτικό ρομπότ ασύρματης τεχνολογίας που κινείται, μιλάει, παρατηρεί, έχει ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα, αναπαράγει τα mp3 σας, λειτουργεί σαν συναγερμός, ανιχνεύει κίνηση, φορτίζει μόνο του κι επικοινωνεί μαζί σας σε όποιο σημείο της γης και να βρίσκεστε;;; Κι όποιο πνευμα αντιλογίας τολμήσει να πει ότι δεν φτιάχνει όμως καφέ, ας επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό μας κέντρο να του κανονίσουμε μία συνάντηση με ένα καλό ψυχολόγο!!! Ε μην είμαστε κι άπληστοι!!!




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host