Google TV καθυστερήσεις και νέο software σύντομα


Google TV καθυστερήσεις και νέο software σύντομα
Αν η πηγή των New York Times είναι σωστή, το Google φαίνεται ότι βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καθυστερήσει το μεγάλο πάρτι της CES και να πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για την βελτίωση του Google TV.
Τα πρώτα review δεν ήταν απόλυτα κολακευτικά, γεγονός αναμενόμενο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Google θέλει να βελτιώσει το software ώστε το Google TV να γίνει καλύτερο ή τουλάχιστον πιο ελκυστικό και TV like. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν υπολογιστή ειδικά φτιαγμένο για να φέρει κοντά τον κόσμο του internet και του θεάματος. Το Google TV δεν είναι απλά μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη και σύνδεση με τον έξω κόσμο.
Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο της είδησης, αν έχει κάποια δόση αλήθειας, είναι η τάση του Google να χρησιμοποιεί την ίδια φιλοσοφία εξέλιξης και αναβάθμισης προϊόντων όπως ακριβώς και με το software. Στην περίπτωση του Google TV το Google ζήτησε από τους κατασκευαστές (LG, Toshiba, Sharp) να περιμένουν και να καθυστερήσουν την ανακοίνωση νέων μοντέλων κατά την διάρκεια της CES. Πριν από μερικές ημέρες, το Google χάρισε περί τα 60.000 Cr-48 Chrome OS laptops σε χρήστες σε όλο τον κόσμο ώστε να πάρει feedback και να συνεχίσει στην εξέλιξη του προϊόντος. Πρόκειται για το beta tag στις software υπηρεσίες του Google τώρα και σε μορφή hardware.
Αν οι συνεργάτες συμφωνήσουν με την τακτική αυτή ή αποφασίσουν να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο μένει να το δούμε. Ήδη εταιρείες όπως η LG κάνουν τις τηλεοράσεις τους πιο έξυπνες με την ενσωμάτωση σύνδεσης στο internet και Skype. Το Google TV είναι ένα βήμα πιο μπροστά ως ιδέα αλλά 2 βήματα πιο πίσω στην υλοποίηση και εμπορική διάθεση.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host