TRON: Legacy. Tο μηχανάκι Tron τώρα διαθέσιμο!

Αυτή η ταινία πλέον φαντάζει με κοσμοϊστορικό γεγονός με την έκταση που έχει πάρει το θέμα. Από τον Ιούλιο στο tsimpountiii την είχαμε στις 5 πιο αναμενόμενες ταινίες.
Μετά ήρθε το επόμενο trailer της ταινίας και ο κόσμος κουνήθηκε συθέμελα υπό τους ήχους των μεγάλων Daft Punk που τα σπάσανε στο soundtrack του δεύτερου trailer με Daft Punk με το κομμάτι Derezzed.


Αλλά η ιστορία με το TRON: Legacy δεν τελειώνει ακόμα… ούτε κατά διάνοια. Ήδη τα πρώτα περιφερειακά έχουν κυκλοφορήσει, η εταιρία Razer έβγαλε το ποντίκι TRON: Legacy (και απ’ότι είδα ΚΑΙ πληκτρολόγιο πλέον)…  Λίγο μετά από το τρίτο και μάλλον τελευταίο trailer(και μάλλον και το καλύτερο απ’όλα…).
Τώρα όμως… Τώρα ξεφεύγουμε τελείως… όλα τα προηγούμενα δεν μας εντυπωσιάζουν πλέον. Ήρθε το μηχανάκι TRON να μας τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Οι Parker Brothers Choppers που είναι κάτι θεότρελοι τυπάδες σαν αυτούς που δείχνει στο ΣΚΑΙ που κάνουν τροποποιήσεις σε Chopper, κατάφεραν να φτιάξουν μια ακριβές ρέπλικα ενός TRON bike που πραγματικά δουλεύει όπως θα δείτε και στο video παρακάτω. Κόστος? Μόνο 55.000 δολάρια! Ψίχουλα δηλαδή. Τι είναι 55.000 δολαριάκια για κάποιον οπαδό του TRON? Προλάβετε μονάχα γιατί έχουν μείνει μόνο 4 από τις 10 που φτιάξανε αρχικά!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host