PSP 2: επιφάνεια αφής και μεγαλύτερη, HD οθόνη;

Πληροφορίες που έλαβε το γνωστό gaming site Kotaku αναφέρουν πως το PSP 2 όντως έχει μια επιφάνεια αφής στο πίσω τμήμα του, όπως έλεγαν οι φήμες που είχαν “παίξει” αρκετά στο παρελθόν. Από ό,τι φαίνεται όμως, δεν πρόκειται για μια επιφάνεια που λειτουργεί ως αυτόνομα πλήκτρα, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα μεγάλο trackpad όπως αυτά των laptops.




Πέρα από αυτό, αλλαγή έχει γίνει και στην οθόνη της φορητής κονσόλας, που έχει τόσο μεγαλύτερο μέγεθος (περίπου κατά 1’’) όσο και ευκρίνεια σε σχέση με αυτή του προκατόχου της. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως το PSP 2 θα είναι και μεγαλύτερο σε μέγεθος από τα υπάρχοντα PSP (τις εκδοχές 1000-2000-3000 του “κανονικού” PSP καθώς και του πιο compact και “αποκλειστικά δικτυακού” PSP-Go). Φυσικά, αν η κονσόλα δεν ήταν... “φορητή”, το μεγαλύτερο μέγεθος δεν θα αποτελούσε τόσο σημαντικό πρόβλημα, αλλά όταν ήδη τα “κλασσικά” PSPs ίσα που χωρούσαν στο τσεπάκι μας... Ακόμη και μια ίντσα παραπάνω σημαίνει πως μάλλον “το να το βάλει κανείς στο τσεπάκι του” θα είναι κάπως δύσκολο.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το hardware που θα κρύβεται στο εσωτερικό της κονσόλας -επεξεργαστή, τσιπάκι γραφικών κ.λπ.- οπότε δεν είναι δυνατή και η συγκριση με τον νέο ανταγωνιστή του, το επίσης πολυαναμενόμενο 3DS της Nintendo. Αυτό που έγινε γνωστό -αν και, θυμίζουμε, μιλάμε πάντα για “φήμη”- είναι πως το PSP 2 αναμένεται το Φθινόπωρο του επόμενου έτους.

 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host